7/3/19

ELECCIONS SINDICALS EDUCACIÓ] El 12 de març, si votes, VOTA CGT




Fa 4 anys que tenim representació sindical al Departament d'Educació, i fa molts més anys que estem treballant per la defensa de l'ensenyament públic i de les seves treballadores. 

Una lluita que duem a terme sense perdre'n de vista cap altra. Com  a docents coneixem el dolor que infligeix a les famílies i als alumnes més vulnerables la precarització salvatge de les condicions de vida de la classe treballadora, per això creiem que la lluita per abolir la precarietat i la vulneració del drets laborals és també la lluita perquè l'escola esdevingui un entorn on una educació de qualitat garanteixi a tothom una igual oportunitat per a desenvolupar les pròpies capacitats i talents.

Durant aquests 4 anys, hem materialitzat denúncies, mitjançant l'acció directa, la difusió de contingut per evidenciar les polítiques privatitzadores del Departament d'Educació  a través de projectes com l'Escola Nova 21. Hem orgnitzat vagues per revertir les retallades i hem demostrat que només la nostra mobilització ens farà guanyar els drets laborals que fa anys s'entesten a prendre'ns. Amb la denúncia que CGT vam tirar endavant  i vam guanyar contra l'Escola Viaró de l'Opus Dei, vam demostrar la permissivitat del departament cap al funcionament il·legal de les escoles segregadores que financem amb fons públics. 

El racisme institucional també ha estat un dels centres de la nostra lluita, demostrant com el Protocol de Detecció del Radicalisme Islàmic és  un document que només pot portar a fomentar l'exclusió de moltes de les nostres alumnes: 

La formació també ha estat una de les nostres prioritats, això sí, amb les paràmetres de l'autogestió i de la difusió de continguts que reivindiquen formes de pensament crític. Des de les 6 edicions de les jornades pedagògiques, fins als cursos , que ara ja estan reconeguts al com a formació del Departament d'Educació

Companys i companyes, mestres i professorat, per continuar amb aquesta tasca, necessitem el suport de totes:

EL 12 de març, SI VOTES, VOTA CGT







No hay comentarios:

Publicar un comentario