29/2/12

el 6 de març pintem i berenem a El vendrell per l'educació pública

Pintem i berenem per un ensenyament públic i de qualitat!

Dimarts 6 de març, a partir de les 17 hores a la plaça Nova de El Vendrell

- Taller de pancartes
- Berenar de carmanyola
- Música en directe
- Cercavila festiva pels carrers peatonals de El Vendrell
Mestres, professores, famílies, fem una crida a tota la comunitat educativa per defensar un ensenyament públic i de qualitat.


Us convoquem a totes les escoles i instituts de la comarca del Baix Penedès i les comarques veïnes a participar activament en un taller de pancartes i cercavila musical pels carrers del Vendrell, el proper dimarts 6 de març a partir de les 5 de la tarda.
La idea és fer ressò de la convocatòria, no sols a les nostres companyes i companys, sinó també a la resta de la comunitat educativa, sobretot a les famílies, les nostres grans aliades.
El dimarts, sortirem en comitiva des de les respectives escoles, a partir de les 4,30 de la tarda, i amb les samarretes grogues posades (qui les tingui), fins al punt de trobada, la Plaça Nova.

Allí farem les pancartes, cada escola la seva, sobre un plàstic de color groc i un lema unitari: "SOS ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT". Mentrestant, la canalla podrà anar berenant, mentre gaudim de música en directe.

Un cop acabat el taller, anirem en cercavila musical fins a la Plaça de l'Ajuntament pels carrers peatonals del poble, on donarem per finalitzada la mobilització. Les pancartes es penjaran a les tanques de les nostres escoles.

Logística:
- La bobina de plàstic groc per a fer les pancartes la portarem a la Plaça i allà mateix es tallarà. Es compta amb uns cinc metres per pancarta. Cada metre surt a 2 euros, així que cada pancarta surt per 10 euros, diners que caldrà pagar allà mateix a la persona responsable del subministrament.
- La tinta per a fer les pancartes corre a càrrec de cada centre. Es recomana l'EDDING negre, la que es fa servir per recarregar els retoladors permanents. Aquesta tinta s'escampa molt i amb un pot ja n'hi ha prou. Costa uns 4 euros i es pot trobar a qualsevol papereria. També caldrà cotó fluix, celo i llapis o pal. Amb aquests objectes es fa una mena de pinzell que va molt bé per a escriure les lletres.
- Es demana des d'aquí que qui tingui megàfon el porti també.
- Com que el cercavila és musical, cal que tothom que tingui algun instrument i el sàpiga i vulgui tocar, que el porti, per tal de fer més divertida i vistosa la xaranga.
- Es té pensat trucar a la TV3 i diaris locals per tal de fer-ne difusió.
COM MÉS SEREM, MILLOR!!! ANIMEU A TOTHOM A PARTICIPAR-HI!!!
Feu còrrer aquest email tot el que pogueu, quan més siguem més riurem, cantarem i s'escoltarà el que demanem! Una educació digna i de qualitat!

Ens veiem dimarts 6 de març, a les 17 hores a la Plaça Nova de El Vendrell!!!
us hi esperem!


Assemblea per un ensenyament digne i de qualitat del Baix Penedès
Mestres inconformes

No hay comentarios:

Publicar un comentario