27/2/12

Continuem endavant! la lluita continua!

Estimades i estimats,

Ha passat un mes i mig des de la primera assemblea que vam fer a l’espai Kesse per tal de tirar endavant tancades al Camp de Tarragona. Quatre assemblees, cada vegada més multitudinàries, dos tancades i un bon nombre d’assemblees de la comunitat educativa de l’ensenyament públic pel territori.
Quan es va començar havia una ferma idea d’estendre les tancades com a forma de lluita que podia donar visualització i estendre el missatge del desmantellament de l’ensenyament públic que s’està produint.
Aquest procés està en formació, tot i haver fet ja dos tancades que han estat un èxit de participació, amb assemblees locals i comarcals: Salou, Valls, Baix Penedès, Reus, Tarragona... més algunes que se’ns escapen.
Un bon grapat d’assemblees que tenen un ritme propi i unes propostes assumibles per cadascuna de les assemblees. Moltes accions coincidents, algunes altres compatibles i altres que són exemple per copiar i estendre:
-Samarretes grogues
-Pancartes als centres
-Dinars i berenars reivindicatius
-Claustres informatius
-Cartes a la família
-Cartes a la premsa
-Assemblees informatives a viles i comarques
-Enganxines

Aquestes són algunes de les que s’estan tirant endavant, segurament me’n deixo algunes.
Molta  feina feta si mirem enrere i que val la pena  conservar i ampliar.
Per això, des de la comissió que vam començar a dinamitzar les assemblees de tancades, proposem:

-Continuar la coordinació  i informació de les accions proposades i de les realitzades per les assemblees locals i comarcals, principalment per aquest email, on hi ha els emails de les persones que hem participat a les assemblees de les tancades. A més del facebook de mestres inconformes hi ha awquest bloc on actualitzarem amb les actes, acords, fotos, convocatòries, etc., que vulgueu, per tal de donar-hi difusió. 

-Que quan algun centre, assemblea o grup de mestres o professors tingui un centre on tancar-se, ho digui i ens sumem, tal com ho hem fet a les dues tancades fetes. Mobilitzant-nos de forma expansiva, crida a la premsa, a les companyes....

- Continuar amb la tasca de difusió i informant del desmantellament a companyes-companys, família i societat en general, amb claustres, reunions i xerrades...

Per si voleu més informació escriviu um mail a tancadestarragona@gmail.com
 

Ens continuem veient, compartint i lluitant!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario