1/3/12


ACTA DE L’ASSAMBLEA DE MESTRES I PROFESSORES DEL DIA 28 DE FEBRER DEL 2012 A L’INSTITUT ANDREU NIN
Ens reunim per tercera vegada una vintena de mestres i professors, en representació de les escoles i instituts del Baix Penedès.
Comencem la jornada parlant de l’últim claustre que es va fer al Pau Casals i que van decidir que per ara no es faria TANCADA, ja que es creu que quedaria a les afores del poble i la gent no veuria què estem fent.
Es proposa de fer una cercavila on es facin els tallers de cartells que volíem fer dins de l’escola amb l’ajuda de pares i alumnes. La intenció segueix sent la de conscienciar a la societat de les retallades que s’estan fent a l’escola pública i que patirà tothom.
Es reparteixen les samarretes grogues que ens posarem tots els dimarts.
ACORDS :
·         Posar-se les samarretes grogues tots els dimarts durant tot el dia.
·         Cercavila de la Pl. Nova a la Pl. De l’Ajuntament el dimarts 6 de març. Les escoles de primària sortiran a les 16.30 en comitiva cap a la Pl. Nova, amb les samarretes grogues posades. A la Pl. Nova es faran pancartes amb l’ajuda de tota la comunitat educativa.    Aquestes pancartes es faran a la Plaça Nova a partir de les 17.00.
Farem  pancartes, cada escola la seva, sobre un plàstic de color groc i un lema unitari: "SOS ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT.
·         Es faran octavetes informatives per donar a pares i mares de les escoles i a la gent que s’interessi durant la Cercavila.
·         Es faran cartells per penjar al voltant de les escoles i instituts amb lemes contundents, per fer ressò de la situació de l’ensenyament.
·         Una propera reunió pel dimarts 13 de març amb lloc per determinar, per valorar la Cercavila.
·         Just acabada l’assemblea vam estar parlant amb uns profes de l’organització d’aquestes  Assemblees i va sortir una proposta de com millorar aquestes assemblees, us adjunto el document i així a la propera reunió en parlem i ho intentem dur a terme.
Us hi esperem a tots i totes i ànim que això només acaba de començar.
Salut


No hay comentarios:

Publicar un comentario