25/6/17

ANTIFEIXISTES SEMPRE: Adhesió de Deixa de ser una illa al manifest per l'absolució de les @encausades2013




Des de la secció sindical de CGT Ensenyament a Tarragona estem al costat de les encausades per lluitar contra el feixisme i donem ple suport al manifest

#TotesSomAntifeixistes


 ABSOLUCIÓ ENCAUSADES 12 D’OCTUBRE 2013

Benvolgudes companyes, ens jutgen al novembre (15, 22 i 29), i després de gairebé 4 anys de càstig i incertesa, que ens han suposat una condemna anticipada, afrontem l’etapa final d’aquest cas. Comencem per agrair el suport rebut fins ara, i us demanem que no afluixi fins al judici.

És un cop molt dur que, després de tants anys de lluita, i des de molts àmbits diferents, contra tota discriminació, ara n’acabem sent les acusades. Durant tot aquest temps hem estat detingudes 3 dies, un de nosaltres ha passat un mes a la presó, hem hagut d’anar a signar setmanalment o mensualment a la ciutat de la justícia, i hem tingut prohibit participar en activitats polítiques a la via pública a Catalunya.

Tot això per l’acusació, per part de la fiscalia de delictes d’odi de Barcelona, de ser responsables de l’agressió a un grup de feixistes el 12 d’octubre del 2013.

Els denunciants són 8 neonazis coneguts per les seves agressions i la seva apologia del nazisme (incloent-hi intents d’homicidi) que participaven a la manifestació de la plataforma que va rebentar l’acte de la Generalitat a Madrid. La mateixa que ha amenaçat amb acció directa i vessament de sang per impedir l’autodeterminació de Catalunya, o que promou la persecució de les nouvingudes, mentre demana “mas cuchillas en Melilla”. Tot i així, els Mossos d’Esquadra els van descriure públicament com “un grup de joves que prenien unes consumicions a una terrassa d’un bar, després d’assistir a un acte a la muntanya de Montjuïc”, mentre que descrivien les encausades com a grup criminal.

En un context de crisi econòmica, en què la classe treballadora es mobilitza i lluita pels seus drets, i, fins i tot, qüestiona la legitimitat del sistema polític, l’estat posa en marxa mesures cada cop més repressives amb l’objectiu de frenar qualsevol lluita per la llibertat i la igualtat, així com les lluitadores que la duen a terme. En aquest marc, el feixisme és emparat i sostingut per les institucions per usar-lo com una eina més de coerció, i com a possible alternativa per acabar imposant un retrocés dels drets i la llibertat personal i col·lectiva. És per això que, conjuntament amb la lluita contra la discriminació, les retallades socials, els abusos policials, la repressió masclista, la destrucció de la terra, o dels drets dels pobles, la lluita antifeixista és cosa de totes, i nosaltres ens hi reconeixem.

Amb aquest manifest, expressem el compromís a lluitar fins al final per denunciar:
-La permissivitat amb què cada 12 d’octubre se celebren actes d’exaltació feixista, i la impunitat amb què els neonazis circulen tranquil·lament per Barcelona cometent tota mena d’agressions verbals i físiques.

-El judici contra les 6 companyes, amb una demanda de pena tan desmesurada per unes suposades agressions, malgrat la poca entitat dels fets segons l’escrit del fiscal, i només sostinguda per les acusacions dels Mossos d’Esquadra basant-se en fitxers policials.

-L’intent, per part de la fiscalia de delictes d’odi de Barcelona, d’equiparar les persones que actuen per odi a la diferència, amb les persones més vulnerables, o amb les més transformadores; amb les qui lluitem per la llibertat individual i col·lectiva, per la justícia, i per tant, contra el feixisme.

Els propers mesos seran de lluita, per l’absolució, contra l’equiparació, però també contra el feixisme. Per això us demanem, juntament amb l’adhesió a aquest manifest, l’extensió de la solidaritat arreu del territori, així com la participació en els actes de denuncia contra l’exaltació feixista el proper 12 d’octubre, i en la manifestació de l’11 de novembre, prèvia al judici.

Per a qualsevol cosa, escriviu-nos: absolucio12oct2013@gmail.com

Mentrestant, aprofitem per enviar una forta abraçada a totes les lluitadores que pateixen la repressió, gràcies pel vostre exemple!

Lluitarem i viurem lliures!
Per l’absolució de les encausades antifeixistes pel 12 d’octubre de 2013! Totes som antifeixistes!

No hay comentarios:

Publicar un comentario