23/10/16

25 OCTUBRE A REUS: ACTE SUPORT A LES ENCAUSADES PEL CAS UAB

    LA REPRESSIÓ NO ENS ATURARÀ

 
VÍDEO DE LA XERRADA GRAVAT I EDITAT PEL RAMON: https://youtu.be/yw9UYHLHaG0

Des de CGT Baix Camp Priorat i la secció sindical de CGT Ensenyament "Deixem de ser una illa" us volem animar a participar a l'acte de suport i denúncia a la repressió que s'està exercint en el cas de les protestes que van tenir lloc a la UAB.
Els fets es remeten al 2013 quan més de 200 estudiants es van tancar al rectorat de la UAB per exigir el compliment d'un acord del claustre que evitaria una dura pujada del 66% de les taxes, així com l'acomiadament de treballadors. El rectorat de la universitat va decidir denunciar aquestes persones, fet que s'ha traduït en una petició de fiscalia d'entre 11 i 14 anys de presó, equivalent a delictes d'homicidi segons el codi penal. A més a més tb se'ls imposa una multa de més de 300.000€ per a les 25 estudiants, un membre del pas i un professor de la UAB que també és secretari general de la CGT de Catalunya. Que la universitat criminalitzi la protesta és un fet inèdit, i més en temps que s'anomenen "democràtics". Una criminalització que ha facilitat a la Fiscalia actuar contra el moviment estudiantil i sindical que va protestar per defensar els drets de totes a una educació digna i accessible per a tothom. 

L'acte és públic i hi participarà Ermengol Gassiot (secretari general de CGT Catlunya i professor encausat) juntament amb altres estudiants encausades.

Us hi esperem, les companyes encausades per lluitar per l'ensenyament públic i per un futur que ens faci més lliures mereixen la nostra solidaritat!

No hay comentarios:

Publicar un comentario