10/2/12

14 de febrer, manifestació i tancada per la defensa de l'ensenyament públic i de qualitat a Tarragona.

Benvolgudes i benvolguts!

Encara estem recuperant la son i valorant la tancada d'ahir i ja convoquem la següent! Tancada que es va acordar ahir a l'assemblea d'ahir a l'escola Abril de la Canonja, entre d' altres accions com:
- Portar la samarreta de color groc SOS educació pública, els dimarts, si malament no recordo. Aviat s'informarà de com aconseguir-les fàcilment i de baix cost.
- Anar de negre amb unes tisores penjant, al carnestoltes escolars
- Fer pancartes i penjar-les als centres amb el lema mínim consensuat de Per un ensenyament public i de qualitat...
- Ampliar el radi d'acció informativa als claustres propis i a les escoles veines.
- Convocar assemblees de mobilització a les comarques i poblacions grans (de moment, a banda de Tgn hi ha convocada a El Vendrell el dia 21 de febrer i es convocarà a Valls properament)
- Informar a les families de la manera més entenible possible sobre el desmantellament de l'ensenyament públic.
- Enviar cartes a la premsa, esperem dos models ja fets per reenviar, si pot ser de forma massiva.
- De cara a la mani i posterior tancada, vam comentar que per fer-nos visibles a la mani podriem quedar a les portes d'hisenda, tenim una pancarta feta que diu PROU! COMUNITAT EDUCATIVA EN LLUITA. També es va comentar de portar les màrfegues visibles, de fet ara que ho penso haurem de portar la motxilla durant la mani...És una idea per fer-nos més visibles. S'accepten altres suggerències!!

Informar-vos que a Barcelona i rodalies i al altres poblacions del pais el dimarts 14 es faran tancades a centres educatius. Tancades que estiguin convocades són una vintena llarga. Serà més soroll tot plegat.


Respecte la tancada d'ahir i la repercusió, us deixem alguns enllaços informatius. Creiem que ha valgut molt la pena aquesta primera acció on s'ha pogut copsar que som gent i que en tenim ganes de dir no i prou! Que ara és el que toca. Ànims i endavant

TANCADA A L'ESCOLA ABRIL DE LA CANONJA AL TN COMARQUES DE TV3 A PARTIR DEL MINUT 2:25: 


mes tarragona, a la pagina 10

El punt-avui:

Al diari de tarragona també sortia una pàgina sencera que no sortia a l'edició digital. Suposem que a nivell de ràdio ha sortit a les noticies comarcals.

Així doncs us reenviem el cartell de la propera tancada, feu tota la difusió que pogueu que tenim pocs dies i el boca orella serà el més efectiu, la infectació del dia a dia!


Ànims i endavant!
toni

3 comentarios:

  1. Ja sé que el que vaig a dir serà per a pegar-me una clatellada, però... es podrà veure el Leverkusen-Barça?

    ResponderEliminar