4/6/17

#7J, CONCENTRACIÓ CONTRA L'ATAC A LA CONTRACTACIÓ DE PERSONAL INTERÍ


El govern central ha obert un nou front d'atac contra la classe treballadora. Cal, una vegada gens que ens organitzem i treballem juntes per aturar-ho.

El 7 de juny, cal ser davant la Delegació del Govern a les 18h, de motius en sobren






El govern del PP vol  accelerar la destrucció de llocs de treball al Sector Públic amb les mesures que ha inclòs al projecte de Pressupostos Generals de l’Estat. No prou content amb la supressió de molts llocs de treball un cop els seus titulars es van jubilant, aquestes mesures  provocaran a mig termini la destrucció de més llocs de treball que fins ara serien ocupats amb personal interí i un procés de regularització que  no arribarà a donar una oportunitat a la totalitat dels interins actuals, gran part d’ells amb més de sis anys d’antiguitat per la manca d’oferta pública.

Això ho fa amb la limitació de l’oferta pública d’ocupació per sota de les necessitats de reposició, la  retallada de les places estructurals ocupades per personal interí que poden ser convocades amb oferta pública, la  prohibició d’incorporar personal extern afectat per processos d’internalització de la gestió (com per exemple la municipalització de la gestió de l’aigua o de la neteja), la  prohibició del nomenament de personal interí o temporal en places estructurals pendents de convocatòria, la limitació complementària al màxim de 8% de places interines sense garantir la consolidació de totes les existents des de fa ja anys , etc.

També ataca als drets de tots els treballadors públics en general, deixant novament en suspens parts fonamentals dels seus drets de negociació i malmetent altres drets dels treballadors quan omet la previsió pressupostària per fer front a les reclamacions d’indemnització per acomiadament del personal temporal o interí, dret sòlidament establert ja per la jurisprudència.

Tot això és a més un abús de poder destruint l’autonomia de gestió de la resta d’administracions, autonòmiques i locals, pel que fa a la tria del seu model de gestió en un moment en el qual la ciutadania està reclamant amb força la gestió directa dels serveis públics.

El govern del PP vol  ACCELERAR LA DESTRUCCIÓ DE LLOCS DE TREBALL AL SECTOR PÚBLIC amb les mesures que ha inclòs al projecte de Pressupostos Generals de l’Estat. No prou content amb la supressió de molts llocs de treball un cop els seus titulars es van jubilant, aquestes mesures provocaran a mig termini la destrucció de més llocs de treball que fins ara serien ocupats amb personal interí i un procés de regularització que  no arribarà a donar una oportunitat a la totalitat dels interins actuals, gran part d’ells amb més de sis anys d’antiguitat per la manca d’oferta pública.

Això ho fa amb la limitació de l’oferta pública d’ocupació per sota de les necessitats de reposició, la  retallada de les places estructurals ocupades per personal interí que poden ser convocades amb oferta pública, la  prohibició d’incorporar personal extern afectat per processos d’internalització de la gestió (com per exemple la municipalització de la gestió de l’aigua o de la neteja), la  prohibició del nomenament de personal interí o temporal en places estructurals pendents de convocatòria, la limitació complementària al màxim de 8% de places interines sense garantir la consolidació de totes les existents des de fa ja anys, etc.

També ataca als drets de tots els treballadors públics en general, deixant novament en suspens parts fonamentals dels seus drets de negociació i malmetent altres drets dels treballadors quan
omet la previsió pressupostària per fer front a les reclamacions d’indemnització per acomiadament del personal temporal o interí, dret sòlidament establert ja per la jurisprudència.

Tot això és a més un abús de poder destruint l’autonomia de gestió de la resta d’administracions, autonòmiques i locals, pel que fa a la tria del seu model de gestió en un moment en el qual la ciutadania està reclamant amb força la gestió directa dels serveis públics.



DEFENSEM ELS NOSTRES DRETS COM A TREBALLADORES!

CGT Ensenyament
Federació Sanitat CGT Catalunya
Secció Sindical CGT Ajuntament de Barcelona

No hay comentarios:

Publicar un comentario