24/9/16

LA FURGONETA SOLIDÀRIA amb l'Ermengol, la Laia, Som 27 i moltes més...

LA SOLIDARITAT ÉS LA NOSTRA MILLOR ARMA

Aquesta setmana va començar amb un fet haguéssim preferit que no passés. Està clar que ningú volíem que l'Ermengol i la Laia es trobessin el cotxe cremat, segurament, de manera intencionada. Ningú vol que aquests actes que intenten reprimir la lluita per la llibertat de totes succeeixin. I això ha passat, els nostres companys es van trobar de sobte sense cotxe, però ha passat també una cosa que ens ha de fer sentir que val la pena continuar, perquè som moltes, i imparables. 

Un grup de companyes, treballadores, militants i sobretot amigues solidàries amb el secretari general de la CGT van impulsar la campanya Furgoneta Solidària, amb la finalitat de recollir diners per poder reposar el cotxe de l'Ermengol i la Laia pensant però, que la quantitat que es superés aniria destinada a la lluita per la defensa de Som 27 i més, que tenen una demanda de la fiscalia d'un mínim de 11 anys i mig de presó cadascuna per defensar la universitat pública. 

La resposta ha estat espectacular, en unes hores es van recollir el pressupost per al cotxe, però ara mateix, 5 dies després ja hi ha 7170€. Hi ha col·laborat gent de molts àmbits diferents i hem demostrat que el SI ENS TOQUEN A UNA, ENS TOQUEN A TOTES no són paraules, sinó fets. 

Des de la Secció Sindical Deixem de ser una illa també hi hem fet la nostra aportació perquè el nostre col·lectiu treballa amb implicació amb les accions que volen visibilitzar, denunciar i aturar tot intent de repressió de la defensa dels drets de les classes populars.

Deixem de ser una illa
CGT Ensenyament Tarragona
24 de setembre de 2016

No hay comentarios:

Publicar un comentario