4/9/12

Acte informatiu sobre la situació de la UEC Casa Caritat-Ajuntament de Valls

Acte informatiu sobre la situació de la UEC Casa Caritat-Ajuntament de Valls
 
Dimecres 5 de setembre
a les 17h a Casa Caritat de Valls
Aturem el desemparament institucional als nostres joves


L'Ajuntament de Valls pretén tancar o subrogar un servei educatiu que fa 11 anys que atén alumnat d'ESO de l'Alt Camp

Col·loqui-debat sobre les conseqüències de la manca de polítiques socials i educatives a les nostres ciutats i pobles.
És possible defensar una xarxa d'atenció als joves davant la destrucció i precarització dels espais i agents educatius?


Assistim a la destrucció massiva dels nostres drets socials i laborals per part dels nostres propis representants polítics, tot plegat, per sostenir un model de funcionament econòmic i social irracional i injust. Quan aquesta màquina desenfrenada passa per sobre de les nostres vides, dels nostres llocs de treball, de l'educació de les nostres filles i fills, del futur dels nostres alumnes...
cal decidir si es moment de plantar-se i dir prou.
Si a més a més presenciem a nivell local la manca de polítiques educatives i socials i la defensa d'un únic model basat en la subsistència de l'status d'una classe política aïllada i sense propostes que assegurin la cohesió social de la població...
potser cal identificar qui són els responsables de que les coses no funcionin, senyalar quines són les pràctiques que condemnen a molts i arrauleixen a uns pocs, desemmascarar el fals discurs de que els serveis públics no són sostenibles i la privatització de tot el que s'ha aconseguit durant dècades és una sortida solvent pel conjunt de la població.

La trajectòria de la UEC de Casa Caritat , la funció social i educativa que ha desenvolupat durant més d'una dècada, es contraposa al maltracte institucional que ha rebut durant la seva activitat educativa. Ara encarant el curs 2012-2013 l'Ajuntament de Valls es planteja la seva extinció o la seva subrogació en condicions encara més precàries, en definitiva, l'administració local defuig de l'encàrrec social que té la UEC i dona pas al desemparament dels seus alumnes.

El proper dimecres 5 de setembre a les 17h us convidem a un acte informatiu per compartir la situació de la UEC i a una xerrada col·loqui amb la resta d'agents educatius del territori que es troben en situacions semblants.

compartir estratègies- revalorar la tasca educativa- defensar la dignitat

No hay comentarios:

Publicar un comentario