24/4/12

Continuem...! Prou ja!

Benvolgudes i benvolguts,

Continuen els atacs a l'ensenyament públic, des del govern central, amb la complicitat del govern català, L'estrategia està clara i la venim denunciant des de fa temps: desmantellar i desprestigiar el servei públic d'educació. Com el de la sanitat.

Hi ha persones que no volem ser còmplices d'aquesta ignonimia social que està destruint els serveis públics bàsics: educació i sanitat. 

Després de manifestacions, comunicats, concentracions, samarretes grogues... continuem proposant la tancada com a acció contundent i visible. Poca cosa, ho sabem, però és que tot és poca cosa per aturar aquesta brutal agressió contra els serveis públics per part de la dreta política i econòmica.

Per això proposem fer una tancada el dilluns 7 de maig als Serveis Educatius del Baix Penedès, una tancada que començaria per la tarda i es desenvoluparia fins el matí del dia següent, un crit més en la jungla de retallades i de reformes que fan retornar a foscos anys pretèrits.

Per preparar aquesta tancada us convoquem el dia 2 de maig a les 18 hores, a l'assemblea preparatòria que tindrà lloc a El Vendrell, al centre cívic de l'Estació. En el cas que no pugueu assistir us demanem que ens feu arribar un mail confirmant la vostra assistència a la tancada.
mestresinconformesbp@gmail.com
tancadestarragona@gmail.com

Us engresquem a participar a totes les mestres i professors del Camp de Tarragona i la resta de territori, que no ens trepitgin la nostra dignitat!
Salut i endavant!



No hay comentarios:

Publicar un comentario