18/2/12

Entre tancada i tancada: Jornades!!

Estimades i estimats!

Enguany farem les segones jornades Deixa de ser una illa Desprès de l'èxit de l' any passat, on 120 persones vam participar, i de l'avaluació global que es va fer de les xerrades i activitats fetes, hem cregut necessari fer-ne les segones.

xerrada de la Concha Fernandez Martorell
La proposta d'enguany serà  ENSENYEM EL QUE SABEM, MOSTREM EL QUE SOM. DESPULLEM L'ESCOLA?, una proposta global  que treballarem en quatre tallers temàtics, de gènere, de resiliència, de funcionament de grup i de gestió d'emocions i conflictes. Tallers de quatre hores, amplis, pràctics i molt participatius, que portarem a terme el dissabte 24 de març, de 10 a 14 hores.

El dia abans, el divendres 23 de març, a les 19 hores tindrem una xerrada inagural: El troquel de la conciencia:escuela y control social a càrrec del filòsof i professor de secundària Félix Garcia Moriyon. (Aquí una entrevista molt clarificadora del pensament i pràctica d'en Fèlix)

 A més dels tallers del dissabte al matí, a la tarda proposem fer 4 espais de debat, un espai d'infantil, un de primària, un altre de secundària i un d'educació social, demanda de les avaluacions de les persones assistents la jornada del curs passat.

Taula rodona de la tarda...
Enguany tindrem un espai per tenir cura de la canalla i tornem a tenir dinar comunitari de primera qualitat, tot per 15 euros!

 Les jornades es celebraran a l'espai Kesse, una part de l'antiga URV, al costat de la plaça Imperial Tarracon de Tarragona. La setmana vinent, tan bon punt tinguem tancat tot el programa us el farem saber!

Amb la que cau...Deixem de ser illes!!!!!



Aneu fent forat a les agendes! us hi esperem per compartir, crèixer i pensar!
Reserveu-vos el 23 i 24 de març!!
toni

No hay comentarios:

Publicar un comentario