19/6/11

Tanquem l'escola? 2 de juliol, dinar-tertúlia a la plaça dels Natzarens de Tarragona

Debat i reflexions al voltant de diferents models educatius

Aquesta és la pregunta al voltant de la qual en agradaria establir un debat obert a totes les persones que hi vulguin participar.

La trobada té com a finalitat poder parlar de manera distesa al voltant de temes educatius per tal de poder crear una xarxa que ens doni forces per poder arriscar la nostra pràctica educativa i deslliurar-la d'autoritarismes i desigualtats tant i com ens sigui possible.

Tot plegat començarà amb un vermut a les 12.30 h. on diferents ponents parlaran sobre diverses qüestions al voltant de diferents models pedagògics, que tracten els nens i nenes de l'espai educatiu/escola des de llocs molt diferents i sobre les conseqüències que aquests comporten en l'aprenentatge.

Tot seguit hi haurà un dinar-cafè a preu popular (5€) per tal de crear un fons de recursos educatius a la biblioteca “La bullanga” de l'Ateneu Llibertari Alomà.

Abaix i a la columna de la dreta podreu trobar el formulari per tal d'inscriure-us amb la intenció de poder comptar quantes persones serem et preguem que ho feu abans del 29 de juny. El pagament el farem el mateix dia del dinar a la plaça. Si hi ha problemes econòmics que aquests no siguin una raó per no venir...

Debat amb Vermut, dinar, cafè...
2 de juliol a les 12.30 h.
Plaça dels Natzarens, part alta de Tarragona.


Per apuntar-se al dinar-tertúlia clicar aqui!

No hay comentarios:

Publicar un comentario