4/5/18

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE] (In)visibles. Les nostres anàlisis pedagògiques


Perquè ens cal parlar de pedagogia des d'una pedagogia crítica i feminista, el dijous dia 10 de maig no us podeu perdre la presentació el llibre  (In)visibles. Les nostres anàlisis pedagògiques, a càrrec de les seves autores i coordinadora.

                                                    A LES 19.30
                                    A L'ATENEU LLIBERTARI ALOMÀ
                                      C. Misser Sitges, 9- TARRAGONA
                        
Ressenya:
(In)visibles. Les nostres anàlisis pedagògiques, coordinat per Anna Muñoz Gil i amb pròleg dÀngels Martínez Bonafé és un recull d’articles de temàtica diversa però que tenen com a eix transversal que parlen sobre pedagogia, entesa des d’una perspectiva crítica i feminista. Les diverses anàlisis que es recullen pretenen donar eines a favor d’un canvi substancial en el sistema educatiu, apostant per la coeducació com una alternativa educativa enfront de les dinàmiques escolars impregnades per valors del sistema sexe-gènere.
 Els articles que es recullen en ‘(in)visibles’ són de Clara Martínez, Anna Gil-Mascarell, Daniel Martos, Sílvia Cortés, la pegolina Aina González, Belén Magdalena, María Pérez, Beatriu Casanova, Anna Muñoz, Diana Santana i Carla Aparici.

més informació a:

https://caliueditorialblog.wordpress.com/2017/06/02/invisibles/

ORGANITZA: Deixa de ser una illa- secció sindical de CGT Ensenyament a Tarragona


No hay comentarios:

Publicar un comentario