1/6/20

VALORACIÓ DE L'0BERTURA DE CENTRES EDUCATIUS A TARRAGONA

Us traslladem la valoració de CGT Ensenyament Tarragona en relació a l'obertura de centres educatius que han entrat en Fase 2 el dia 1 de juny


Des de CGT Ensenyament hem manifestat la nostra oposició al pla d'obertura de centres en fase 2 de desescalada amb diversos articles i accions arreu del territori.

Malgrat que CGT prioritza l'educació presencial, considerem que un pla d'aquestes característiques cal meditar-lo per aconseguir el consens de tots els agents que formen part de la comunitat educativa. I per elaborar-lo cal estar al costat dels centres, vetllar pel compliment de totes les condicions de seguretat per tal de protegir professorat i alumnat, i sobretot, no deixar-lo a mans de la bona voluntat de les persones, sinó reforçar-lo amb tots els mitjans que calguin.

Avui però, s'ha constatat el fracàs, les escoles no s'han obert. Per més que la conselleria d'educació s'esforci en dir el contrari, qui podria considerar obertura la incorporació de 20 nens i nenes d'educació infantil en una ciutat de més de 100.000 habitants? Tothom ho sap,Tothom ho sap, al que ha passat avui, li podem posar un altre nom, però en cap cas "obertura d'escoles".

Denunciem una altra vegada la irresponsabilitat de la conselleria, que ha provocat un trasbals innecessari en una comunitat que està abocant tots els esforços (i mitjans personals) per arribar a l'alumnat, des del primer dia del confinament i alhora volem agrair a les famílies que han assumit una responsabilitat que no els tocava i no han portat els seus fills i filles als centres fent-se càrrec de la situació.

Conseller Bargalló, deixi de menystenir professorat i direccions. Això no tocava.




Imatges de l'acció de CGT Ensenyament en contra de l'obertura davant dels Serveis Territorials d'Educació de Tarragona


ARTICLES RELACIONATS:

Cridem el professorat a desobeir les directrius de reentrada i a exigir condicions de seguretat

http://cgtense.pangea.org/spip.php?article5750#.XtVE_zozbIU

 El "Pla" de reobertura dels centres a Inspecció de Treball. No tornem!

http://cgtense.pangea.org/spip.php?article5754#.XtVFNjozbIU

 Resposta 0-3 al Conseller (sobre el Pla d’obertura de centres)

http://cgtense.pangea.org/spip.php?article5748#.XtVFaDozbIU

 NO TORNEM SENSE GARANTIR L’EDUCACIÓ I LA SALUT!

http://cgtense.pangea.org/spip.php?article5746#.XtVFhzozbIU















No hay comentarios:

Publicar un comentario