8/4/12

Tancada Teresina Martorell

Benvolgudes i benvolguts,

El passat 28 de març vam portar a terme una tarda de re-volta i una tancada a l'escola Teresina Martorell de El Vendrell. La revolta de trobar-nos membres de la comunitat educativa per juntar-nos, xerrar, compartir i posar en comú com resistir davant les embrenzides contra el desmantellament de l'ensenyament públic que està portant a terme el govern dels millors, el de CiU.
Vam ser més de 120 persones que vam passar la tarda entre pintures, jocs, música i un berenar compartit que va acabar en una assemblea on intentar trobar camins de resistència i protesta per tal d'aturar la disbauxa i robatori de drets socials i econòmics per part d'uns dirigents que volen ensorrar un bé comú.
A la nit una cinquantena de mestres i professores vam sopar i ens vam quedar a dormir a l'escola per continuar protestant i preparant la jornada de vaga general del dia següent.
Us deixem algunes fotos de la tancada...
I us animem a venir a l'assemblea el proper dimecres 11 d'abril a les 18 hores al centre cívic de El Vendrell.




1 comentario:

  1. Va estar molt bé la tancada tot i que no vaig poder estar gaire temps. Però vaig fer acte de presencia eh?!
    En quant a les mesures de protesta, crec que el principal és fer arribar a totes les families i el col·lectiu quines serien les conseqüencies d'una educació més privatitzada i amb menys recursos per la pública: Una baixada en la qualitat de la ensenyança pública, massificacions a les aules, professorat desencantat, fustrat i mal pagat, etc
    En fi no us desanimeu i continuem lluitant!!!

    ResponderEliminar